Livet på Fina Rossinas kennel

Direktlänk till inlägg 17 februari 2009

Mysig hemmadag

Av Emelie - 17 februari 2009 20:11

I morse ringde dom från dagis. Flera barn hade insjuknat i magsjuka under natten. Henrik är på dagis tisdag, onsdag, fredag så han var inte där igår måndag så jag bestämde att han får vara hemma den här veckan. En riktigt seg dag har vi haft. Gosigt värre. Tittat på TV, mamma somnade flera gånger med Rickard på magen i soffan. Skönt.

Före soffläget så var det gymet som gällde!

 Imorgon fyller Rickard 4 månader.



Rickard och spöket Laban..ganska lika faktiskt!

Bröderna i soffan.

Rickard ska döpas på söndag (på Henriks födelsedag! 3 år!) så jag ville klippa håret på Henrik...det ville INTE Henrik. Men under högljudda protester och oavbrutet ålande så lyckades jag få honom så här fin! (Förra bilden var tidigare idag, alltså FÖRE)


EFTER.

Favoritfarbrorn Micke ska vara fadder till Rickard så han blev också putsad inför dopet. Micke är skogshuggare och kör eget.


Hälsningar ifrån norr! MASSOR med snö låter Maria, matte till Devil af Smejlycka "Ross", hälsa att det är i Skellefteå! Temperaturen ligger på -15 till -25 grader!

Livräddningsträning ifall någon skulle drunkna. Verkar som om Ross ligger risigast till.

Nej, tacka vet ja skoterlederna, sa Ross.


Fast jag blir ganska snygg på bild i snön när solen lyser på mig, ellerhur!?


Tack Maria för dessa härliga bilder! Lite varmare var det allt i juni när vi sågs! Hur går det med planerna om sommar här i krokarna...:-o!?


Avslutningsvis en bild jag tog häromdan på Tyra. Inte riktigt lika mycket snö och inte riktigt lika kallt men ändå...


Soliga vinterhälsningar!//Emelie


 
 
Sandra

Sandra

17 februari 2009 22:15

Så fin han blev i håret! Lycka till på söndag. Och grattis Henrik i förskott! Vilka härliga bilder på Ross "Devil" i snön, han såg ändå ut att njuta ;)..

Ha det så bra!
Kramar

http://lanquist.bloggagratis.se

 
Marianne

Marianne

18 februari 2009 18:10

Dina gossar är söta som socker bägge två. Visst är det skönt att kunna hantera en sax vid en del tillfällen. För karlar har en viss förmåga att skjuta upp sina frisörsbesök så länge som möjligt.
Härliga foton på hundarna, men jag är glad att jag inte bor norröver. Inte för lanskapet eller folkets skull, men kylan, hua lie va kallt.
Vi har också snö ca 15-20 cm, alldeles lagom med andra ord.
Tråkigt med influensan som härjar vilt överallt. Det är bara att be en bön om att vi ska hålla oss friska.
Ha det gott
Kram Marianne

http://www.ekoxenskennel.se

 
Linda och Nova

Linda och Nova

18 februari 2009 20:54

Det går magsjuka här med, hör flera som knaprar vitpeppar...är nog bland det värsta som finns! Gud vad lillpokjen växer fort, så söta båda två. Fina bilder!!
ha det gott,kramar från oss

http://runezzazanovaadelle.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 1 augusti 2016 11:25

I fredags följde jag med min vän Christian för att hämta hans bernervalp Bernerbandens Emerson hos uppfödaren Birgitte.   Christian har jag lärt känna genom att han mailade mig för länge sedan när han skulle flytta hit till trakterna och ville få...

Av Emelie - 31 maj 2016 21:18


Nu när jag har fått veta diagnosen så är jag lättad.   Det har varit några dagar med oro här hemma. Det började i söndags. Hulda la sig på promenaden och ville inte gå vidare. Först när jag vände hemåt igen så knatade hon på. Hmmm tänkte jag och ...

Av Emelie - 3 april 2016 11:05


Bernern är en fantastisk ras. Men när rasklubben tydligt går ut med att och varför SH pre-testet från Antagene är det viktigaste avelsverktyget för sund avel av berner sennen, men det bara visar sig vara ord utan innehåll så blir jag minst sagt trött...

Av Emelie - 21 mars 2016 09:50

Så är det med livet. Men jag är ändå tacksam så länge vi och våra berner får vara friska. Vi vet alla att det viktigaste är hälsan. Men visst får man vara lite besviken när man planerar och så går det inte riktigt som man hade hoppats...    Emma ...

Av Emelie - 10 januari 2016 12:17

Jag skriver mer och mer sällan här i bloggen. Anledningarna till det är flera. En anledning är att jag har så mycket funderingar kring allt med berner och mina berner så det stockar sig, det är svårt att skriva ner allt här utan att verka mer än lovl...

Presentation

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards