Livet på Fina Rossinas kennel

Direktlänk till inlägg 13 juni 2009

Konsert

Av Emelie - 13 juni 2009 21:41

Vädret är fortfarande tråkigt. Men om man ska tro väderprognoserna så ska solen skina här imorgon. Så ser det inte ut just nu.


Jag ska spela konsert imorgon (söndag). I Ledbergs kyrka utanför Linköping. Konserten börjar kl. 18.00. Musiken vi ska spela är av Johann Sebastian Bach. Två stycken flöjtsonater, h-moll och A-dur. Och jag ska även spela en Partita i a-moll av samme kompositör för soloflöjt (alltså bara flöjt, sonaterna är tillsammans med orgeln). Marie-Louise Beckman spelar orgel, blir även ett stycke med bara orgel av J.S Bach.


Detta är musik som är så underbart rolig att spela. Kände att jag bara måste nämna konserten här i bloggen även om sannolikheten inte är så stor att någon av er bloggläsare har möjlighet att gå, men kanske nån....????


Jag tog med kameran idag på promenaden för första gången på lääänge. Flickorna är fortfarande urfällda och vädret har dessutom varit uruselt.

En söt lite skogsstjärna eller vad den här blomman heter???

 

Fjollan

Tyra

Henriks favoritbil just idag. Mamma ville ta kort på Henrik men Henrik tyckte att jag skulle ta kort på bilen.


Rickard gillar att duscha.






Allt gott!//Emelie

 
 
Marianne

Marianne

14 juni 2009 00:10

Vi har också ett uselt sommarväder. De enda som trivs är mygg och knott. Det är inte många soldagar de sista veckorna, jag hoppas på att värmen ska komma så att alla barn kan få njuta av sitt väl behövda sommarlov och alla vuxna ska få en skön semester.
Här så har tikarna kommit ur sitt tidsschema då det gäller löp. Normalt så löper alla samtidigt, men inte denna våren. Nu avlöser de varandra istället. Så nu har vi haft löptikar i tre månader och snart är det dags för att den som började löpa först ska komma igång igen... Jobbigt värre med tre hanhundar i huset.
Ha det gott

http://www.ekoxenskennel.se

 
Sanna

Sanna

14 juni 2009 08:37

Vilken underbart söt filur Rikard är!

Kramar från ett regngrått Sörmland.

http://www.bernerbloggen.blogspot.com

 
Rosie & Harry

Rosie & Harry

14 juni 2009 11:07

Solen skiner här för fyllt hoppas den gör det hos er med.
Underbara bilder och inte tala om de bilderna på Rikard de är super sköna:)
Ha en bra söndag, kjamen

http://www.bearclaw.se

 
Sandra

Sandra

14 juni 2009 17:36

Vilka härliga bilder. Rickard verkligen trivs som fisken i vattnet!

Ha det så bra från ett soligt skåne.
Kramar

http://lanquist.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Marie Carlsvärd

14 juni 2009 22:03

Jodå, en bloggläsare var på konserten - nämligen Jag. Emelie är en fingerfärdig flöjtist och det var vackra stycken som spelades. Imponerande hur mycket ljud som kan komma ur ett "rör" :-)).
Sedan fick vi ett besök på hemmaplan av Emelie oxå och Zero fick öronhåret plockat. Och trots att han inte gillade den hanteringen riktigt så märks det hur förtjust han är i Emelie.

Tack för titten Emelie och tack för den vackra konserten.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 1 augusti 2016 11:25

I fredags följde jag med min vän Christian för att hämta hans bernervalp Bernerbandens Emerson hos uppfödaren Birgitte.   Christian har jag lärt känna genom att han mailade mig för länge sedan när han skulle flytta hit till trakterna och ville få...

Av Emelie - 31 maj 2016 21:18


Nu när jag har fått veta diagnosen så är jag lättad.   Det har varit några dagar med oro här hemma. Det började i söndags. Hulda la sig på promenaden och ville inte gå vidare. Först när jag vände hemåt igen så knatade hon på. Hmmm tänkte jag och ...

Av Emelie - 3 april 2016 11:05


Bernern är en fantastisk ras. Men när rasklubben tydligt går ut med att och varför SH pre-testet från Antagene är det viktigaste avelsverktyget för sund avel av berner sennen, men det bara visar sig vara ord utan innehåll så blir jag minst sagt trött...

Av Emelie - 21 mars 2016 09:50

Så är det med livet. Men jag är ändå tacksam så länge vi och våra berner får vara friska. Vi vet alla att det viktigaste är hälsan. Men visst får man vara lite besviken när man planerar och så går det inte riktigt som man hade hoppats...    Emma ...

Av Emelie - 10 januari 2016 12:17

Jag skriver mer och mer sällan här i bloggen. Anledningarna till det är flera. En anledning är att jag har så mycket funderingar kring allt med berner och mina berner så det stockar sig, det är svårt att skriva ner allt här utan att verka mer än lovl...

Presentation

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards