Livet på Fina Rossinas kennel

Direktlänk till inlägg 21 december 2009

Önskan om en fridefull jul!

Av Emelie - 21 december 2009 23:31

Jag vill tacka för alla fina julhälsningar jag fått via mail och post. Och än en gång tack för alla varma hälsningar angående Fjollans flytt till de sällare jaktmarkerna. Och mina tankar går förstås också till Ross familj.


Det har varit lite mycket den senaste tiden. Vi är nyss hemkomna från US här i Linköping. Ingen fara på taket. Men troligtvis beror Rickards magbesvär på en mjölkintolerans. Det gick så långt med diarréerna att vi var tvungna att besöka barnjouren i Linköping. Lille Rickard fick dropp för att få upp vätskebalansen. Jag och Rickard har kamperat på ett sjukhusrum i några dagar. Nu är han fortfarande lite spak och aptiten är väl inte den bästa, men sakta men säkert ska vi nog få ordning på magen med mjölkfri kost.


Det är framförallt mjölkproteinet som han är känslig mot, så det går inte att ha någon form av mjölk i maten. Men jag har fått goda råd från dietist och vänner som både är mjölkintoleranta själva och har barn som är det. Det finns ju så bra ersättningsprodukter nu för tiden. Så bara Rickard får tillbaka aptiten och så småningom ordning på magen så ska väl jag kunna slappna av också.


Som ni förstår så har det inte funnits så mycket tid för att förbereda julen de senaste veckorna. Så jag tackar för alla fina julhälsningar jag fått via post och mail här. Det kanske inte hinns med att göra julfint här i bloggen och på hemsidan och än mindre skicka några hälsningar, men jag önskar er alla lika fullt en fridefull jul!


Allt gott!//Emelie

 
 
Ingen bild

Marie Carlsvärd

22 december 2009 07:00

Skönt för Er att ni nu är hemma igen. Hoppas nu att Rickard får snabb återhämtning efter denna "pärs" så han piggar på sig rejält. Det finns ju så mycket rolig snö ute:-).

Önskar Er en skön och l u g n Jul.
Och Emelie, vårt hem är öppet för Er om behov av hundvakt etc skulle uppstå. Bara att Ni hör av Er.

God Jul och Gott Nytt År!
Kram!!

 
Sandra

Sandra

22 december 2009 14:41

Det var ju det jag gissade på att det kunde tänka sig vara en lite mjölkmage, ja då är det inge vidare att få i sig vanliga mjölkprodukter.. Nu får vi hoppas på bättre mage och härligare humör med en mjölkfri livsstil.. Lycka till med det! Vill även önska er en riktigt God Jul, hoppas nu att den blir lugn och frisfull med massor av godmat, värme och kärlek!
Kramar

http://lanquist.bloggagratis.se

 
Linda & Nova

Linda & Nova

22 december 2009 18:36

Ibland rinner tiden iväg, alldeles för fort...man hinner liksom inte med det man skulle vilja!
Önskar er en God Jul och ett Gott Nytt år!!!
Kramar

http://runezzazanovaadelle.se

 
Marianne

Marianne

22 december 2009 21:47

Man kan inte hinna med allt och barnen kommer i första hand. Jag hoppas ni ska få en härlig julhelg utan några bekymmer.
God Jul
Kram

http://www.ekoxenskennel.se

 
Maria

Maria

23 december 2009 00:01

Strunta i bloggar och hemsidor.Huvudsaken att ni alla mår bra.Julen kommer den med ,och det finns inget som säger vad man ska och inte till jul.Ta vara på varandra och vovvarna förståss.
Jag önskar en en God Jul och ett Gott Nytt år.

Julekramar Maria & Co

http://ellebacken.webs.com

 
Pernilla, Sirpa & Gissa

Pernilla, Sirpa & Gissa

23 december 2009 20:50

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!!!

Kramar från oss i Everöd

http://sirpa.kreivis.com

 
Lena

Lena

24 december 2009 12:10

Hej på er !

Fy så jobbigt och kan verkligen förstå din oro Emelie. Hoppas nu att ni får ordning på lillgossens mage.
Här får vi fira julen själva, ingen vill fira med oss och dom får inte heller. Johan och lilltjejen är sjuka i en envis förkylning som vi hoppas ska gå över av sej självt men blev lite ororlig för Johan igår. Han blev hastigt sämre och fick jätte ont i bröstet. Hostar upp diverse otrevligheter i alla dess färger,fy. Men nu är han i duschen och jag hoppas att det har vänt åt rätt håll nu.

Ha en lugn och fridefull Jul och ta hand om er, kram från hela familjen Heimark !!!

http://www.heimarkenskennel.se

 
Ingen bild

Eva-stina

24 december 2009 22:10

Gratttis på födelsedagen och hoppas ni får en bra jul.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 1 augusti 2016 11:25

I fredags följde jag med min vän Christian för att hämta hans bernervalp Bernerbandens Emerson hos uppfödaren Birgitte.   Christian har jag lärt känna genom att han mailade mig för länge sedan när han skulle flytta hit till trakterna och ville få...

Av Emelie - 31 maj 2016 21:18


Nu när jag har fått veta diagnosen så är jag lättad.   Det har varit några dagar med oro här hemma. Det började i söndags. Hulda la sig på promenaden och ville inte gå vidare. Först när jag vände hemåt igen så knatade hon på. Hmmm tänkte jag och ...

Av Emelie - 3 april 2016 11:05


Bernern är en fantastisk ras. Men när rasklubben tydligt går ut med att och varför SH pre-testet från Antagene är det viktigaste avelsverktyget för sund avel av berner sennen, men det bara visar sig vara ord utan innehåll så blir jag minst sagt trött...

Av Emelie - 21 mars 2016 09:50

Så är det med livet. Men jag är ändå tacksam så länge vi och våra berner får vara friska. Vi vet alla att det viktigaste är hälsan. Men visst får man vara lite besviken när man planerar och så går det inte riktigt som man hade hoppats...    Emma ...

Av Emelie - 10 januari 2016 12:17

Jag skriver mer och mer sällan här i bloggen. Anledningarna till det är flera. En anledning är att jag har så mycket funderingar kring allt med berner och mina berner så det stockar sig, det är svårt att skriva ner allt här utan att verka mer än lovl...

Presentation

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Skapa flashcards