Livet på Fina Rossinas kennel

Direktlänk till inlägg 25 februari 2010

Tack

Av Emelie - 25 februari 2010 14:17

Gulliga kommentarer och hälsningar har jag fått! Tack!


Ja, vi vet alla hur det är när det blir lite för mycket ibland.


Det har ju varit en fantastisk vinter men också jobbig, detta påverkar nog också.


Angående mina närmaste planer så har vi ställt in inspelningsplanerna i vår. Ni som följt min blogg har kanske snappat upp att jag tillsammans med några medmusiker (Marie-Louise, orgel och Märta, cello) håller på att spela in en cd-skiva med J.S Bachs sju flöjtsonater. Jag spelar   . I höstas spelade vi in fyra sonater och dom blev nog riktigt bra. Vi har alltså ytterligare tre sonater kvar att spela in och så ska vi dessutom spela in en triosonat för två    , (Anna ska spela flöjt tillsammans med mig) och orgel och cello. Inspelningsplanerna är alltså uppskjutna. Vi planerar dock att boka in några konserter i kyrkor häromkring. Att spela denna musik är balsam för själen men inspelningssituationen är krävande. Vi är lite trötta alla till manns och dessutom så har orgeln i Vadstena klosterkyrka (där inspelningarna äger rum) också kommit helt ur form pga vinterkylan.


Däremot så hoppas jag på en lyckad parning och valpar längre fram i vår. Jag har hittat en väldigt trevlig hane till Tyra och förhoppningsvis blir det lyckade parningar snart... Mer om detta kommer ni att få läsa när vi säkert vet hur det gått med den saken.


Fina Rossinas Currietta "Etta" har flyttat till ett annat hem. Efter mycket vånda och överväganden så beslutade Ettas husse och matte att det bästa för Etta var att få byta hem. Jag är så tacksam att My med familj ville ta emot Etta. Etta har nu bott hos My med familj i 1½ vecka. Det går i stort sett bra och jag hoppas att det fortsätter så.


My jobbar på veterinärstationen i Borensberg dit jag brukar åka med mina hundar. My har haft berner förut och även valpkull på berner. Många samtal och goda råd har jag fått från My genom åren.


My har hästar som hon tränar och tävlar aktivt med. Jag har lagt till deras hemsida till mina länkar här bredvid. Körsbärsgården heter den och kolla in Mysans blogg!


Jag har även lagt till Tuffas och Kliffs blogg bland mina länkar här bredvid. Tuffa har samma pappa som min Tyra, dom är alltså halvsystrar. Kul tycker jag att läsa om Tuffa. Jag ser både likheter och olikheter.


Allt gott!//Emelie



 
 
Stina

Stina

25 februari 2010 15:02

Trött måste vi alla få vara och bli ibland... Men det kommer en vår med sol och värme!! (Även i detta landet eller?! ;) ) Då kan ingen stoppa ens energi! :)
Kram

http://www.lundbackensdiamanter.se

 
Ingen bild

Mysan

25 februari 2010 19:58

Du har ju ett galet tempo så det är väl helt rimligt att ta ett break. Jag gillar också när det händer mycket men viktigt att hinna leva o njuta av livet i stunden också. Nu håller vi tummarna (sporrarna) för Tyras parning.

 
Annica & Prinsen

Annica & Prinsen

27 februari 2010 08:31

Halloj i stugan!

Vill meddela att vår hemsida har börjat få livstecken :-)

Hoppas att ni mår bra där borta!
kramar

http://kronholm.zoomin.se

 
Lena Heimark

Lena Heimark

27 februari 2010 13:23

Hej !

Skönt att Rickards mage är bättre !!! Ja du Emelie den här vintern gör en väldigt trött. Men det blir bättre tro mej det kommer en vår i år också.

Kram Lena !!!

http://www.heimarkenskennel.se

 
Marianne

Marianne

27 februari 2010 20:31

Låter vettigt att vänta med inspelningen tills ni känner er riktigt taggade igen. Det brukar sällan vara några problem med att omplacera hundar och jag hoppas att etta ska trivas i sitt nya hem. Jag håller tummarna för en lyckad parning och en valpkull framåt våren.
Kram

http://www.ekoxenskennel.se

 
Camilla

Camilla

28 februari 2010 17:45

Va roligt att du lagt till våran blogg ;O) , jag ska lägga till din på våran sida jag också .
Men det har varit lite bloggande för min del nu sista tiden ... Kliff har varit dålig i magen nu en tid och är det fortfarande , så det går åt mycket tid och undran över hur vi ska få bukt med det... så jag förstår din oro då det gäller Rickard .. hoppas verkligen han får ordning på den , då dom är så små så tar det ju så mycket på kroppen då dom inte får behålla maten .. det är likadant med Kliff , jag har studerat bajs nu i två veckor och känner att jag snart blir galen .
Det ska bli spännande att se hur det går med parningen , hoppas att det blir ett gäng med vårvalpar för er ...
Må så gott
Camilla o Tuffa o Kliff

http://www.tuffa.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 1 augusti 2016 11:25

I fredags följde jag med min vän Christian för att hämta hans bernervalp Bernerbandens Emerson hos uppfödaren Birgitte.   Christian har jag lärt känna genom att han mailade mig för länge sedan när han skulle flytta hit till trakterna och ville få...

Av Emelie - 31 maj 2016 21:18


Nu när jag har fått veta diagnosen så är jag lättad.   Det har varit några dagar med oro här hemma. Det började i söndags. Hulda la sig på promenaden och ville inte gå vidare. Först när jag vände hemåt igen så knatade hon på. Hmmm tänkte jag och ...

Av Emelie - 3 april 2016 11:05


Bernern är en fantastisk ras. Men när rasklubben tydligt går ut med att och varför SH pre-testet från Antagene är det viktigaste avelsverktyget för sund avel av berner sennen, men det bara visar sig vara ord utan innehåll så blir jag minst sagt trött...

Av Emelie - 21 mars 2016 09:50

Så är det med livet. Men jag är ändå tacksam så länge vi och våra berner får vara friska. Vi vet alla att det viktigaste är hälsan. Men visst får man vara lite besviken när man planerar och så går det inte riktigt som man hade hoppats...    Emma ...

Av Emelie - 10 januari 2016 12:17

Jag skriver mer och mer sällan här i bloggen. Anledningarna till det är flera. En anledning är att jag har så mycket funderingar kring allt med berner och mina berner så det stockar sig, det är svårt att skriva ner allt här utan att verka mer än lovl...

Presentation

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards