Livet på Fina Rossinas kennel

Alla inlägg under juli 2011

Av Emelie - 4 juli 2011 10:50

...även här på bloggen. Uppdateringarna dröjer. Tyra och Dina mår bra. Men jag störs över Dinas knöl. Hon har inte brytt sig nämnvärt om den men kollade nyss och då hade hon eller kanske Tyra(???) varit där och gnagt så den blödde en del  , pratade nyss med veterinären. Försöker nog få en tid för att ta bort den snart. Dom har ju lite svårt med tiderna så här under semestern, men dom skulle ringa upp snart så att vi kan boka in en tid i veckan.


Annars så har det blivit mycket bad och flickorna tycker att det är skönt att simma när dagarna varit varma. Kameran har fått vila. Tröttnar på fotograferandet ibland så inga nya bilder i dagens inlägg. Det har ju blivit några bad och simbilder  redan...


I torsdags förra veckan spelade jag Bach tillsammans med Marie-Louise i Eksjö kyrka. Det blev en uppskattad konsert och fem av besökarna blev så inspirerade så att dom köpte skivan  Marie-Louise (orgel) och jag pratade om en liten Bach-turné nästa sommar kanske??? Och då uppåt landet... Vi får se om vi får till någon sådan.


Tänker att jag ska hålla valpfritt nästa sommar också (och då med flit  ) men hoppas desto mer på en valpkull i vinter. Det är Tyra som står på tur. Löp fram i september-oktober. Så jag hoppas på midvintervalpar.


Annars så har jag anmält Malva (Tyras kullsyster) till utställning. Först och främst Askersund och sen hoppas jag hennes päls sitter kvar över Norrköping också. Malva har verkligen vuxit till sig fint förhållandevis sent. Dom blev ju fyra år i juni. Och nu har jag ju tränat utställningssituationen med henne flera gånger och det har gått riktigt bra. Vi får väl se vad domarna tycker?


Fick en hälsning från Berras matte som lät hälsa att kelgrisen Berra haft besök av sin fanklubb vilket uppskattades av samtliga! Mycket kel blev det! Tyvärr ingen bild på Berra följde med. Men han mår också bra vilket givetvis är extra glädjande att läsa då han är 10 år och 9 månader nu.


Vi får se när veterinären ringer...hoppas få Dinas knöl bortopererad snart...


Allt gott  //Emelie








Presentation

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards