Livet på Fina Rossinas kennel

Alla inlägg den 25 juni 2008

Av Emelie - 25 juni 2008 20:06

Igår blev Henrik och Stefan febriga och eländiga igen!!! Stefan kände sig så dålig så att han åkte till vårdcentralen idag på eget initiativ kors i taket, han måste ha mått väldigt dåligt. Lunginflammation blev diagnosen. En penicillinkur har påbörjats. Henrik hade hög feber igår men inte idag men det märks att han inte är helt hundra och nu känner jag i halsen och kroppen att det tänker börja om för mig med!! Typiskt då dessa två veckor är Stefans enda lediga veckor i sommar. Jaha en klassiker alltså.


Imorgon fyller B-kullen 5 år!! Har tvättat Bimbo idag, hoppas på lite sol i morgon fm. Då tänkte jag försöka ta en fin bild på födelsedagsbarnet för hemsidans räkning. Hon börjar få päls igen efter fällningen men är långt ifrån fullpälsad men ren är hon iallafall!


Annars så är Bimbos hosta en seg historia, den vill inte ge sig. Det är nu 2 veckor sen hon slutade med penicillinkuren. Tyckte nog att hostan blev lite bättre när hon åt penicillinet men att det har gått tillbaka igen. Suck. Hon är lite låg och aptiten är inte på topp men jag tycker faktiskt att det börjar vända. Alla flickorna är ju i skendräktighetsperioden och det märks på dom allihop att tempot är lite lägre. Jag lurar på Ingela Karlssons gästboksinlägg om att det kan vara tonsillerna som spökar. "Min" veterinär är på semester och jag har tid hos honom 8 juli för röntgen av Tyra och Malva, tanken är att Bimbo ska följa med då för en koll igen. Så länge läget inte försämras så väntar jag tills han är tillbaka från semestern...vi får se om jag klarar det...??? Inge kul när hundarna inte mår bra. Det är så lätt att befara det värsta när man har berner... Men jag tror faktiskt inte att det är nåt farligt med Bimbo...för det mesta iallafall...


En som mår bra är Fritz! Det märks tydligt här i flocken vem som INTE är skendräktig! Tom Tyra har ett betydligt lugnare tempo. Skrattar gott åt Fritz som gör allt för att hänga med Zicko i hans tempo som är alldeles för högt för en klumpeduns som Fritz! Ibland tror jag att han ska få hjärtstillestånd av överansträngning. Som jag nämnt tidigare så tror jag inte att Fritz hör till dom intelligentaste men däremot till dom snällaste. Och klumpigare hund får man leta efter, hjärtat smälter. Fritz stod så fint när han inte ville gå in tidigare ikväll. Han stod stilla tillräckligt länge för att jag skulle hinna ta bilden!


Hoppas kunna visa några fina bilder på födelsedagsbarnet Bimbo i morgon! Sol krävs för min kamera...det är långt till min födelsedag så ni får stå ut ett tag till med tråkig bildkvalité...;-)! Vi ses imorrn då!//Emelie



Presentation

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards