Livet på Fina Rossinas kennel

Alla inlägg den 5 juli 2010

Av Emelie - 5 juli 2010 22:14

Varje kväll har jag fått ett långt mail där Millas (valp 3 Greta Garbo) matte berättar om dagen med deras älskade tillskott i familjen! Helt underbart lyxigt för mig! Känn nu ingen press ni andra, för jag skulle inte hinna läsa om ni alla var lika flitiga!


Glädjande kan jag även berätta att jag fått en hälsning från Berras (Guglielmo ur min första kull) matte som låter hälsa att Berra fortsätter att må bra. Berra har nyss kollats hos veterinären då matte Elly blev lite orolig eftersom att Berra inte sprang utan gick...snart 10 år gammal... Iallafall så visade sig allt vara bra men han ömmade lite på lederna så han fick lite smärtstillande och så sprang han igen.


Avslutningsvis dagens bild på Milla som fått en present på 9-veckors dagen!

 


Allt gott!//Emelie 

Bad

Av Emelie - 5 juli 2010 19:44

Igår och i förrgår var jag iväg med hundarna för bad. I förrgår hade jag kameran med. Dina fyller ju 9 veckor idag! Inga 9-veckorsbilder har jag men det kommer bilder på Dina...


Jag har fått meddelanden från kullsyskonen och bara positivt så här långt! Stor kram på 9-veckorsdan till er! Tiden går fort, snart är ni inte sådär ljuvligt söta längre...man borde passa på och fota massor nu.


Men Dina och mina andra två fastnade på några bilder från badet i förrgår. Först Dina i bilen innan badet.

  

Dina är en badkruka...

  

men en ganska söt sådan...

  

  

Hon är verkligen inte lik sin mor i nåt. Tyra älskar att simma!

  

  

  

Action vid badet.

  

Min vackra Doris...

  

Pigg ändå...

  


Allt gott!//Emelie 


Av Emelie - 5 juli 2010 16:30

Jag vill än en gång tacka här i bloggen för era fina stöttande kommentarer! Jag berättar ju allt här i bloggen också för att jag vill få reaktioner.


Jag har idag avbokat vårt besök på Strömsholm efter att ha pratat med min veterinär om hur jag resonerar. Han förstod mig fullt ut och han ser ju att jag gör det jag tror är bäst för Doris och det är ju det bästa jag kan göra för Doris menar han. Det som oroade mig mest att vi skulle missa är om det har med mjälten att göra och att man kan åtgärda problemet med en operation. Flera saker tyder på att det INTE handlar om mjälten menar veterinären och även jag känner att det inte har med mjälten att göra. Mjälten liksom alla Doris organ kollades ju dessutom med ultraljud nere på Läckeby och inget konstigt noterades då heller.


Omifallatt så ringer jag Strömsholm akut om jag känner så.


Jag har som jag berättat förut konsulterat en homeopat. Hon rekommenderade mig att gå över till Nordic färskfoder på Doris. Hon menar att Doris immunsystem har svårare än andra individaer att ta hand om gifter och tillsatser. Att processen varit långsam visar Doris förvånansvärt pigga tillstånd jämfört med hennes urusla blodvärde. Hon har långsamt vant sig vid dåligt blodvärde.


Doris tyckte inte om sitt specialfoder men färskfodret ÄLSKAR hon. Massor med protein i form av rått oxkött och blod...och hon älskar fodret, och så länge hon vill äta så känns det bra att hon får mat hon verkligen tycker om.


Idag har jag hämtat hennes homeopatdroppar, vi börjar ikväll... Vitsen är att hon ska ta dom frivilligt. Att hon själv ska känna att det är rätt medel för henne just nu. Vi får se??? Jag hoppas givetvis innerligt på detta, som faktiskt känns rätt och bra för Doris nu.


Hoppet är ju det sista som överger. Än har inte Doris gett upp, men det håller inte länge till om ingen förbättring sker.//Emelie

Presentation

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards