Livet på Fina Rossinas kennel

Alla inlägg den 20 maj 2011

Av Emelie - 20 maj 2011 10:06

Igår på förmiddagen var en reporter från Radio Östergötland här. Han skulle intervjua Stefan om Hälge-land som han håller på med figurer till.

    

Jag har varit i kontakt med Radio Östergötland om att få berätta lite om vår Bach-skiva och kommande Bachkonserter i radio och givetvis spela lite från vår skiva. Jag tycker (förstås) att det är ett intressant projekt, och det av flera skäl. Vi som spelar på skivan är alla proffesionella musiker som bor och verkar här i Östergötland. Och intressant är även att skivan är inspelad i Vadstena klosterkyrka som är en väldigt speciell kulturell plats här i Östergötland och dessutom har en väldigt speciell akustik, inte minst för inspelning.


När jag ringde programchefen för Radio Östergötland så lät hon positiv men även lite fundersam. Hon ifrågasatte om Radio Östergötlands lyssnare skulle gilla Bach. Hon har inte hört av sig igen. Kan inte låta bli att bli lite fundersam...TVÅ gånger inom en ganska kort tid har Radio Östergötland varit här hemma för att spela in Stefans motorsåg! Hur känns det!? Min flöjt brädad av en motorsåg i radio!


Dessa tankar möter jag ofta som klassisk musiker. Som att den klassiska musiken skulle vara krånglig på något vis och svår att förstå. Men jag förstår inte...vadå förstå?? Många som lyssnat på vår skiva med Bach har reagerat med att den är ganska skön att lyssna på. En del har blivit glada, en del kopplar av. En del tycker att det är bra bil-musik eller stämningsfull bakgrundsmusik till en romantisk middag. Och givetvis finns det dom som inte tycker eller känner nåt. Smaken är ju som baken - delad. Vill du läsa mer om mig som musiker och vår skiva? Finns även korta smakprov att lyssna på. Gå in här.


Gav skivan till "min" veterinär. Han ringde upp mig och var helförtjust! Han lyssnade på skivan medans han åkte runt mellan gårdarna för att behandla djur och så skrattade han och sa att han inte ville kliva ur bilen. Men det gjorde han givetvis...


Och Stefan är ju för gullig. När radion ringer honom så propagerar han för vår Bach-skiva. Och reportern som var här igår lät faktiskt genuint intresserad. Han sa att han snart kommer att höra av sig. Vi får väl se!?? Fortsättning följer...


Igår hämtade Malvas familj Malva. Malvas lillmatte Agnes. Söt och trött efter en dag på dagis.

  Och så två bilder på Dina...igen...

   

     

Igår var Dina och jag på vår Rallylydnadskurs. Oj, va kul det var! I förrgår var det Tyra som fick följa med på dragträning. Kul för både hundarna och mig att träna något. Ibland förundras jag över hur fort dom fattar! Och ibland så verkar dom ha glömt allt...men det är nog man själv som är otydlig. Dom är ju väldigt känsliga för både kroppsspråk och röstläge, minsta ändring och dom blir levande frågetecken!


Nej, nu måste jag ta tag i dagen! Härligt väder idag!


P.S Har lagt till en ny länk här bredvid. Var en efterlysning efter en stulen hund där idag  D.S

  //Emelie

Presentation

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22
23 24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards