Livet på Fina Rossinas kennel

Alla inlägg den 27 maj 2008

Av Emelie - 27 maj 2008 13:53

Hej igen! Blev helt plötsligt en flitig bloggare!


Egentligen har inget speciellt hänt. Fritz har kommit hem efter två veckor borta. Flickorna här hemma är färdiglöpta så allt är som vanligt igen.


En som är märkbart glad över Fritz hemkomst är Tyra! Hon och Fritz har så kul på promenaderna! Lika barn leka bäst heter det ju! Fritz och Tyra är jämngamla, om bara några veckor fyller dom 1 år! Tiden går!


Fritz har grovnat på sig en hel del. Märkte det idag då jag använde selen på honom igen. Har haft halsband i några veckor. Selen var väldigt rymlig för några veckor sen över bröstkorgen men nu gick den nästan inte att knäppa!


Tyra växer också. Har inte mätt henne men ser ju att hon är högre än mamma Fjollan och Doris. Skulle tro att hon är som en medelhög tik ca 61 cm. Tänkte väga och mäta henne vid tillfälle.


Tyra är en riktig badnymf! Hon plumsar i varenda dypöl. Idag tog hon en liten simtur i sjön. När hon simmat ut en bit var det som om hon helt plötsligt förstod att hon simmade och började ifrågasätta om hon verkligen kunde simma. Hon började fäkta och plumsa med frambenen. Jag och Fjollan stod ca 100 m ifrån, på vägen. Fjollan sprang genast ner till sjön. Jag känner igen beteendet och stod lugnt kvar. Mycket riktigt, Tyra hade inga problem att simma iland. Tror inte hon blev avskräckt för framtida simturer heller. Lyckades fånga Tyra med mobilen nysimmad tryggt på land igen!

Tråkig kvalité på bilderna i den här bloggen, men tycker ändå bilder piffar till det lite. Nån gång kanske jag skaffar en bättre kamera men tills dess så får ni hålla till godo!


Jag avslutar dagens blogg med en fin bild på min lilla älsklings-Tyra tagen av favoritfotografen Åsa Thorsén för ca en månad sen.

Tack för idag!//Emelie

Presentation

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards