Livet på Fina Rossinas kennel

Alla inlägg den 5 februari 2009

Av Emelie - 5 februari 2009 16:17

I morse var det "kyrkis" i Tjällmo som gällde för mig och pojkarna. Vi klädde på oss och packade ihop det vi skulle ha med. Precis samma rutin som igår men av någon märklig anledning så förstod hundarna att dom inte skulle med idag. Dom låg bara och blängde surt på mig där jag irrade omkring för att hitta overaller, vantar, skor och allt det där som byter plats varje gång. Igår stod dom och hoppade jämfota och sladdade omkring på golven. Hundar har onekligen ett väl utvecklat sjätte sinne!


Tyra är verkligen sin mors dotter i mångt och mycket. Jag brukar säga att Fjollan har en inbyggd propeller, hon flyger och far. Ni skulle sett när det var parning med Tyras pappa Bigge andra gången. Fjollan gick tom första gången men så tog jag blodprov för att pricka in rätt dygn nästa löp och då....


Fjollan har definitivt inte varit den svårparade typen. Ibland har jag undrat om hon gått tom för att få göra om et med sina favoriter!? Iallafall så blev Fjollan helt till sig när hon fick träffa Bigge andra omgången. Hon for omkring som ett svart streck med stackars Bigge efter sig. Till sist fick Bigge vilopaus i bilen. Sen stängde vi in dom i en liten hage så att inte Bigge skulle få hjärtsnörp. Och då satt dom där inom bara några minuter och efteråt så var Fjollan sååå till sig igen av glädje och Bigge var nöjd efter välförrättat förvärv.


Stenar är alltid populära att hoppa upp på. Den här stenen hoppade Tyra upp på från den sidan ni ser...även ner...inte utan att man håller andan med tanke på att Tyra ska trava fint på lördag!

Tyra spanar med bra utsikt från stenen...


Imorgon blir det ingen blogg! Jag skriver det här så att jag inte bloggar ändå, har blivit lite addict.


Hur det går på lördag får ni nog inte veta förräns på måndag, jag ska passa på att hälsa på lite här och där och kommer inte hem förrän söndag kväll. Så det kommer att vara mycket att blogga om nästa vecka!


Tills dess, lev väl!//Emelie

Presentation

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards