Livet på Fina Rossinas kennel

Alla inlägg den 27 september 2009

Av Emelie - 27 september 2009 20:09

...lig! Kameran var med på dagens långpromenad. Fjollan var inte med. Hennes ben tyckte att det var lite långt igår. Fjollan var visserligen kopplad men hon stretade och drog och ville hellre springa med de andra två. Så det märktes tydligt att det blev lite för mycket belastning på hennes framben efter långpromenaden igår.


Jag försökte fånga Doris och Tyra i det vackra hösteftermiddagsljuset. Som vanligt så poserade Tyra mest. Och som vanligt så hänger tungorna långa efter allt spring.

  

Några bilder från dagens promenad. Det blev flest bilder på Tyra.

                    

Doris fastnade bara på två.

    

Imorgon är det så måndag. Hoppas och håller tummarna för att Doris blodvärden förbättrats.


Allt gott!//Emelie

Av Emelie - 27 september 2009 10:31

Igår förmiddags var en familj här för att kolla in rasen berner sennen. Familjen planerar att skaffa hund och framförallt pappan i familjen är väldigt förtjust i berner. Familjen kontaktade mig och frågade om dom kunde få komma hit och träffa mina hundar. Givetvis fick dom det!


Jag förenade nytta med nöje och familjen fick följa med på långpromenad. Den blev lite väl lång, hoppas ni hann med fotbollsmatchen...ObestämdFörvånad.


Familjen hade inte väntat sig fullt så livliga hundar. Men det finns ju olika typer...även bland Fina Rossinas avkommor, eller vad säger ni kära "valpköpare"???


Jag pratade skavsår i öronen på dom iallafall. Både om gott och om ont, för det finns ju inte bara goda saker att tänka på. Även om jag inte kan tänka mig en annan ras. En bättre familjehund finns ju inte! Men vi har ju framförallt den låga medellivslängden att tampas med. Och den måste man vara medveten om var man än köper sin berner. Ingen kan lämna garantier även om alla uppfödare försöker göra sitt bästa för att avla fram friska sunda berner. Och just för att jag är övertygad om att alla som föder upp gör och vill det bästa för rasen så tror jag att vi kommer att göra gott för bernern och förbättra statistiken, men det görs inte över en natt.


Gott hopp om fler gamla och friska berner!//Emelie

Presentation

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards