Livet på Fina Rossinas kennel

Alla inlägg den 17 juni 2012

Av Emelie - 17 juni 2012 12:41

Jag har varit lite sämre än vanligt på uppdatering här på bloggen. En hel del pga att jag inte haft min kamera hemma och kunnat bjuda på färska bilder.


Och det skulle även vara roligt att få bilder att visa här från er andra Fina Rossinashundägare! Skicka gärna bilder till min hotmailadress ilarstorp@hotmail.com.


Ja lite planer har jag. Blev ju tyvärr inga sommarvalpar på Tyra som jag hoppades, men nu ska jag se till att åka upp i tid hennes nästa löp.


Men vi tar ju vara på tiden på bästa sätt Tyra och jag!! Planen är att tävla med Tyra i Arbetsprov 2 uppe i Byske 10 augusti. Vi tränar så smått, men jag är faktiskt riktigt nervös att vi ska hinna lära in alla moment. Vissa moment kan vi bara träna när vi träffar draggänget här i Östergötland. Det är bron och tunneln har vi inte heller men kanske kan Stefan fixa en sådan. Ingen dubbelgrind har vi heller... Det som går att träna här hemma är slalomet, spring, ligg och så kan vi ju träna framåt, stanna och framåt igen. Men vägkorsningen är också lite svår att bygga här hemma.

Roligt att träna drag med Tyra!!

 


Byskeresan ja. Den ser jag fram emot. Fick med mig hela familjen! Vi gör det som vår semester. Det fanns bara småstugor utan vatten kvar att hyra, men det finns ju servicebyggnader bredvid. Och jag har hört så mycket gott om campingen däruppe och även om rasspecialen där. Och dessutom så brukar vädret ALLTID vara bra...så vi hoppas på en mysig resa uppåt!!


Sen blir det kanske en utställning innan Byske...inte riktigt bestämt än...


Kameran har jag fått tillbaka så några bilder avslutar jag med!

Dina

 

Tyra som nyss fyllt 5 år!

           


Allt gott!//Emelie

Presentation

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards