Livet på Fina Rossinas kennel

Alla inlägg den 13 juli 2009

Av Emelie - 13 juli 2009 15:50

En bild på Doris tagen nyss. Imorgon är det alltså 6 veckor sen Barolo var där och skvätte. Hon ser verkligen inte dräktig ut och hade det inte varit för slemproppen i fredags så...

En bild tagen tre dagar senare...

En bild på Doris tagen ytterligare tre dagar senare...


Och så först en bild tagen måndag 13 juli...

...och söndag 19 juli!


Imorgon måndag 20 juli ska alltså det berömda ultraljudet göras! På tisdag 21 juli är det 7 veckor sen Barolo var där med sina dyrbara droppar. Frågan är om Barolo lever upp till sitt namn!? Barolo är ett vindistrikt i Italien som gör RIKTIGT dyra och fina viner, man vågar knappt dricka av dom, så fina är dom...och det kan ju Doris bekräfta ;-). Kul om ni fortsätter gissa! Imorgon vet vi!


Allt gott!//Emelie

Av Emelie - 13 juli 2009 13:30

Ringde veterinären idag. På måndag om en vecka så har jag tid för dräktighetsundersökning på Doris, för då är veterinären som är duktig på ultraljud tillbaka från semestern. Imorgon har Doris gått 6 veckor. Jag har skapat en liten omröstning här bredvid, kul om ni röstar!


Jag har tänkt mycket på Bimbo den senaste tiden. Den här tiden förra året var tuff. Bimbo blev sjukare och sjukare och imorgon den 14:e juli är det ett år sen hon fick somna in på Strömsholms djursjukhus. Diagnosen var cancer, malign histiocytos visade obduktionen. Bimbo var bara 5 år när livet var slut för hennes del.


Det är fruktansvärt tufft och sorgligt att ta beslutet att ge sin högt älskade hund sprutan. Dom stunderna så vill man aldrig mer ha hund. Även om såret alltid finns kvar efter varje hund så läks man och det blir mindre och mindre smärtsamt allteftersom tiden går.


Bimbo finns fortfarande kvar i sin urna som nu står på pianot. Min plan är att sprida Bimbo för vinden från samma sten som jag spred Rossina imorgon på Bimbos dödsdag. Jag får se hur det känns imorgon.


Rossina spred jag bara några veckor efter hennes dödsdag, på Rossinas födelsedag, hon skulle blivit 9 år. Men Rossina har alltid varit en frihetskrävande själ, hon behövde komma ut. Bimbo var en knähund,ville vara nära sin familj, samtidigt så fick Bimbo och hennes mormor Rossina en speciell kontakt tidigt. Så det är nog dags att Bimbo får sälla sig till mormor Rossinas jaktmarker imorgon...


Nu får ni hålla er till tåls en vecka innan jag vet om där över huvudtaget finns några Bimbo-barnbarn i Doris mage. Så länge får ni roa er med att gissa här bredvid!! Gissa nu allihop, spännande att se vad ni tror!

En grävling som Stefan gjorde med sin motorsåg i slutet av maj!

Puss på min goe Rickard snart 9 månader...tiden går fort!

Rickard på kalas hus kusinerna Maja och Lukas igår!


Allt gott!//Emelie


  

Presentation

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards