Livet på Fina Rossinas kennel

Alla inlägg den 29 mars 2008

Av Emelie - 29 mars 2008 13:01

Ja, det har ju helt oplanerat blivit ett tema här i bloggen i några inlägg. Och detta för att snön ÄÄÄÄNTLIGEN har kommit!! Alla bernerägare noterar samma sak; deras hundar ÄÄÄÄLSKAR snön och blir toklyckliga! Alla bernerägare reagerar på samma vis, precis som föräldrar gör, dom plockar fram kameran och förevigar sina älsklingar där dom njuter i snön. Alla ägare noterar nog också att det inte alltid är så lätt att fånga sina älsklingar på bild, då dom älskade små snömonstren just är så toklyckliga.


Men jag har fått flera bildbevis på att snön är bernerns rätta element. I dagens blogg ska två berner-vänner presenteras!! Alltså, detta är inga hundar som tillhör klanen Fina Rossinas, men dom är nog så fina och goa ändå!!


Mikael har tagit kort på sin älskade Zoe som är från Ekoxens kennel. Mikael hade Fina Rossinas Marcellina "Zintra" som nästan 7 år gammal gick bort i akut livmoderinflammation i somras. Men nu har alltså Zoe flyttat hem till Mikael! Hon är nu 6 månader...tror jag?? En kraftig dam, hon ser såååå fin ut! Ellerhur!?


Och Zoe vet som alla berner hur man njuter i snön...


Min mammas förra grannar har också skickat en hälsning! Deras Harley firade påsk i ett snöigt Roslagen! På påskdan firade Harley även födelsedag, han blev då 4 år. Detta firades med korvtårta! Mmmmm sa Harley! Harley, mätt och belåten.


Harley blev inte mättare än att det smakar med ett smaskigt märgben. Speciellt när man får ligga ute i snön och smaska! Härligt, sa Harley!


Imorgon ska Doris, Tyra och jag på utflykt! Vi ska åka på sennenträff i Hallsta grustag!! Där kommer vi träffa tre Fina Rossinas hundar till!! Och flera andra härliga berner med mattar och hussar! Och så ska vi grilla korv och så är det vackert väder för det har Åsa visst beställt!! Vi får se...!!!???


Så snart har vi mer att berätta här i bloggen!! Vi ses!//Emelie


Presentation

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards